Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 19 de desembre de 2011

Notícia :: Objectiu, arribar el 71 per cent de lectors

El Pla Nacional de la Lectura té com a objectiu arribar fins al 71% de lectors. La Generalitat també pretén augmentar un 5% la facturació de les editorials.

El Pla Nacional de Lectura, impulsat per la Generalitat, té com a objectiu arribar fins al 71% de població lectora, la xifra mitjana europea, en un termini de quatre anys. Amb la col·laboració del sector públic i el privat, present aquest dilluns en la presentació del pla al Departament de Cultura, el conseller Ferran Mascarell ha explicat que el pla també preveu millorar la facturació del sector del llibre un 5%, ja que el 2010 va registrar una baixada del 10% respecte del 2009 i aquest 2011 els ingressos podrien baixar un 6% més, segons previsions del sector. Per aconseguir més lectors, el pla també reclama una implicació decisiva dels mitjans audiovisuals.Font: ACN.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails