Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 24 de novembre de 2011

Notícia :: Les vendes del Gremi de LLibreters cauen un 16 per cent en els últims dos anys

Les vendes del Gremi de Llibreters de Catalunya han caigut més d'un 16% durant els últims dos anys a causa de la reducció del consum. Així ho ha explicat el seu president, Antoni Daura, durant la presentació del Congrés de Llibreters en Llengua Catalana que se celebrarà al febrer a Tarragona. 

Daura ha apuntat que el sector ha de seguir treballant per mirar d'adaptar-se a la irrupció del llibre digital "tot i que no representa ni un 1% del negoci" i a la competència d'Internet. El Congrés, que coincidirà amb la capitalitat cultural de Tarragona, tractarà temes com l'edició i la comercialització del llibre en català i comptarà amb la participació de llibreters d'arreu dels territoris de parla catalana. Font: ACN. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Gràcies! No coneixia aquesta notícia. Bé, malauradament, era d'esperar. Potser ens hauríem de plantejar què és el que cal fer, com ho podem fer i de quina manera. En aquest aspecte, seria bo potenciar l'hàbit de la lectura a les escoles.

    Tot seguit t'adjunto una publicació que vaig fer que parla justament d'això, potser t'interessarà llegir-la: L'hàbit per la lectura: lluny de la societat d'avui

    Salutacions.

    ResponSuprimeix

Related Posts with Thumbnails