Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 17 de novembre de 2011

Notícia :: Dimiteix el jurat dels Premis Nacionals de Cultura 2012

El Jurat dels Premis Nacionals de Cultura 2012 ha presentat la seva dimissió dies després de la renúncia dels membres del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA). La conselleria agraeix la feina feta i el "gest" de permetre que el nou plenari nomeni el jurat i les comissions que consideri adients.

En una carta dirigida al conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el jurat explica que renuncia per "respondre a un compromís moral bàsic", al mateix temps que li fa constar la seva disconformitat per les retallades i que el CoNCA "es vegi obligat a perdre la seva raó de ser". Per la seva banda, la conselleria de Cultura ha volgut agrair la feina feta i el "gest" de deixar que sigui el nou plenari qui pugui nomenar el jurat i les comissions que consideri més adients per impulsar les polítiques cultural de Catalunya. Font: ACN. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails