Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 19 d’octubre de 2011

Notícia :: L'ajuntament de Tarragona suspèn els seus premis literaris per culpa de la crisi econòmica

Aquest any no es convocaran els premis Pin i Soler. L'ajuntament de Tarragona ha decidit suspendre els seus premis literaris per manca de recursos econòmics. A més dels problemes pressupostaris s'hi afegeix un canvi de calendari, a partir del 2012 els premis es faran a la primavera. 

Aquest any Tarragona es queda sense premis literaris i el 2012 es faran a la primavera en comptes de a la tardor, per donar-li més ressó mediàtic. La crisi afecta a tot, i ha arribat també a la convocatòria de premis literaris. A banda del canvi de dates els premis Pin i Soler tam,bé suprimiran categories al 2012, només es convocaran el de novel·la, dotat al 21.000 euros, el de traducció i el de contes. La resta desapareixeran. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails