Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 4 d’octubre de 2011

Activitat :: Tertúlia sobre Maria Aurèlia Capmany

Tertúlia sobre la vida i obra de l'escriptora Maria Aurèlia Capmany
Data: 6 d'octubre de 2011
Lloc: Seu d'Òmnium Cultural
Hora: 19 h

Amb motiu dels 20 anys de la mort de l’escriptora, la Fundació Maria Aurèlia Capmany i Òmnium Cultural organitzen el proper dia 6 d’octubre a les set de la tarda una tertúlia per donar a conèixer aquesta polifacètica novel·lista, assagista i autora de teatre. M. Aurèlia Capmany va estar implicada en molts projectes socials, culturals, literaris i educatius. Entre aquests Òmnium Cultural, entitat a la qual va estar vinculada com a membre de la Junta Consultiva. Va ser ella qui va proposar que el guardó més important que atorga Òmnium portés el nom de Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.
A la tertúlia hi intervindran els escriptors Agustí Pons (biògraf)  i Guillem-Jordi Graells (curador de l'Obra completa). Al llarg de l’acte es projectarà també un documental editat amb motiu de l’aniversari de la seva mort, on es veuran, entre altres, les interpretacions de Rosa M. Sardà i Carme Sansa i s'escoltarà la biografia de l’autora explicada per ella mateixa.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts with Thumbnails