Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 21 de setembre del 2011

Notícia :: El premis Octubre suspenen la Nit Literària per problemes econòmics

Els tradicionals Premis Octubre que organitza des de fa 40 anys Acció Cultural del País Valencià, no tindran enguany Nit Literària pels problemes econòmics que està passant l'entitat per culpa de les multes que els ha imposat el govern Valencià per les emissions de TV3. Es mantindran els congressos i es lliuraran els premis, però no hi haurà festa posterior. 

Per primer cop en 40 anys els Premis Octubre no tindran Festa Literària. Acció Cultural del País Valencià, l'entitat que els organitza, ha decidit suspendre la festa després de les multes que ha de pagar al govern valencià per les emissions de TV3 i que l'han deixat en una situació econòmicament molt precària. Acció Cultural ha de pagar al govern valencià 600.000 euros, més els interessos.  Ara per ara n'ha pagats 325.000, i continua recollint donacions. L'entitat mantindrà els congressos i l'entrega de premis però no pot assumir la despesa que representa organitzar un Festa Literària en un espai com l'Edifici Octubre. Els responsables de l'entitat esperen que si tot va bé i poden pagar la multa, amb una política de reestriccions l'any vinent podran seguir igual. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails