Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 4 d’agost de 2011

Notícia :: Nova web de Ferran Torrent

L'escriptor Ferran Torrent ha estrenat pàgina web aquest estiu www.ferrantorrent.com. Allà hi trobarem tota la informació de l'autor i la seva obra, així com tots els detalls de la seva darrera novel·la que s'editarà el mes d'octubre 'Ombres en la nit'. 

El nou espai web ha obert amb el suport del periodista Salvador Gimenez i l'ajut econòmic de la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació Valencianista i Democràta Josep Lluís Blasco. Dins la pàgina web hi trobareu tota la informació de l'autor i el seus llibres, a més d'un documental fantàstic sobre la trajectòria de l'autor. Entre les últims informacions que hi trobareu de l'autor hi ha la seva participació a la Fira del Llibre de Gotebörg a Suècia del 22 al 25 de setembre, o la informació de la seva última novel·la 'Ombres en la nit' que publicarà al 25 d'octubre i que està ambientada en la Viena i València de 1947. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails