Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 30 de març del 2011

Notícia :: Finalistes del Premi Creixells

La pastoral catalana de Julià de Jòdar, Un dia tranquil de Ponç Puigdevall i El somni de Farringdon Road d'Antoni Vives són els tres finalistes del Premi Creixells 2011 que atorga l'Ateneu Barcelonès. Durant el més de juny coneixerem quina és la novel·la guanyadora i per tant la millor obra publicada el 2010 segons l'Ateneu. 

Un any més arriba el Premi Creixells que atorga l'Ateneu Barcelonès a la millor obra publicada en l'any anterior. Enguany els tres finalistes són Julià de Jòdar amb La pastoral catalana, Ponç Puigdevall amb Un dia tranquil i El somni de Farringdon Road d'Antoni Vives. Els tres finalistes començarant ara tot un seguit d'actes (presentacions, conferències, etc) perquè els socis puguin conèixer les tres obres seleccionades i els seus autors. El jurat d'enguany ha estat compost per Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla Arxé i Lluís Reales. Els socis tenen de l'1 de maig al 18 de juny per votar quina de les tres obres finalistes és la millor. El guanyador del Premi Crexells 2011 serà proclamat el 22 de juny a la Revetlla Literària de l'Ateneu. El Crexells, que enguany arriba a la XL edició, és el premi novel·lístic més antic en llengua catalana.
Font: ACN
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 comentaris:

  1. La narració de'n Puigdevall no és res més que les palles mentals d'un moros impertinent, traidor als seus amics, i al·lèrgic a tornar els diners que ha estafat a tothom que coneix. Un malparit que es pensa que escriure bé li dóna dret a comportar-se com un miserable. Una mala persona. Espero que no li donin els 6.000 €

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails