Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 1 de març de 2011

Notícia :: Bromera publica una guia de política per a joves

Que els joves són el futur és una realitat i que a aquests cada cop els interessa menys la política a priori, també. Per això Bromera acaba d'editar una guia de política per als més joves que aviat estrenaran el seu dret a vot: 'Política per a joves inquiets' d'Enric Senabre. 

'Política per a joves inquiets' és una obra que tracta precisament de rebatre els tòpics sobre la suposada apatia de la joventut actual envers la política. Enric Senabre, autor d'aquest guia, assegura en la introducció del llibre que escriure un tractat de política en els temps del descrèdit, de la corrupció, del menfotisme, de l'apatia i del desinterés per les coses públiques és, potser, un atreviment inútil, si no fos perquè en realitat, ni els joves són tan apàtics, ni la política és una activitat inútil i absurda. Enric Senabre utilitza icones actuals com el Simpson, Harry Potter, les cançons d'Obrint Pas, i el mateix Obama per construïr un text amè i divulgatiu sobre l'exercici de la política i la democràcia participativa que enganxi els joves. 
Doble repte per Enric Senabre i per Bromera: 
Que els joves s'interessin per la política i per la lectura. Segur que ho aconsegueixen!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails