Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 2 de març de 2011

Notícia :: 100 anys de la secció filosòfica de l'Institut d'Estudis Catalans

Els aniversaris són per celebrar-los i més si aquests ens parlen de la continuïtat d'un projecte molt valuós per la nostra cultura i la nostre llengua. Enguany es celebren els 100 anys de la secció filosòfica de l'Institut d'Estudis Catalans.

L'Institut d'Estudis Catalans (IEC) està de celebració aquest 2011. Fa justament 100 anys que Enric Prat de la Riba va crear, quatre anys després de la fundació de l'IEC, la Secció Filològica i la Secció de Ciències, que ha derivat en les dues seccions la de Ciències Biològiques i la de Ciències i Tecnologia. Per commemorar aquesta efemèride l'IEC ha organitzat alguns actes per promocionar la llengua catalana. Les Festes de la Paraula viva, l'abril del 2012, seran la culminació de totes aquestes activitats. Pel que fa a la secció de ciències, el 21 de juny, l'IEC organitza unes jornades, 'Llengua i ciència, per analitzar l'ús de la llengua en la producció científica'.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails