Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 17 de febrer del 2011

Club de lectura :: Mapa mut

©lub de lectura
Mapa mut
Rubèn Intente
Angle Editorial
Setembre de 2011

"Sorprenent debut d'un autor novell valent que retrata a la perfecció l'ànima humana amb un estil directe i bellísim".

Tot i ser la seva primera novel·la Rubèn Intente apunta maneres, destil·la qualitat i "saber fer" i ens regala alguna cosa més, quelcom especial en aquest món editorial actual ple de les mateixes coses. La història d'una noia desapareguda i la recerca d'aquesta per part de la seva germana petita és el pal de paller d'un conjunt de viatges interns i externs dels protagonistes per buscar la gent que els envolta i ja no hi és, però també per trobar-se a si mateixos. Un història sobre les relacions familiars i com la tragèdia i l'absència les sacseja i transforma els seus components. Una anàlisi de qui som per nosaltres i qui som per als que ens envolten. Una novel·la valenta d'un autor novell que s'atreveix amb protagonistes femenines complexes, que entrellaça diferents plans temporals i espais geogràfics i que ens proposa un estil literari bonic sense recarregaments, amb un resultat prou bò i el més esperançador, que segur que amb el temps serà encara millor. Un autor que sembla conèixer els plecs de l'ànima humana per traçar personatges i situacions molt reals. Un viatge ple de secrets amb un Mapa mut que no us decebrà. Embarqueu-hi.
Puntuació: 7
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
:: Altres llibres del Club de Lectura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails