Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 12 de gener del 2011

Notícia :: A punt l'estrena de la versió cinematogràfica de Mil cretins, dirigida per Ventura Pons

El 28 de gener s'estrena 'Mil cretins', la nova pel·lícula de Ventura Pons basada en el recull de relats de Quim Monzó. Pons adapta per segona vegada textos de Monzó després de l'enorme èxit internacional que va obtenir amb 'El perquè de tot plegat'.

La versió cinematogràfica de 'Mil cretins' és una comèdia coral i urbana està protagonitzada per un ampli repartiment encapçal·lat per Francesc Orella, Julieta Serrano, Santi Millan, Jordi Bosch, Clara Segura, Edu Soto, Joan Crosas, Roger Príncep, Mar Ulldemolins, Toni Albà, Joel Joan, Joan Borràs, Carme Molina, Marc Clotet i Dafnis Balduz, entre molts d'altres.Quinze històries de Quim Monzó, contemporànies i històriques, on en clau d'humor, sarcasme i valentia es passen comptes amb el dolor, la vellesa, la mort i l'amor, però sobretot, amb l'estupidesa humana, sense concessions, mirant a la cara el difícil equilibri entre vida i misèria humana.

Mil Cretins, producció del propi Ventura Pons per Els Films de la Rambla amb la col·laboració de TVE i TV3 (Televisió de Catalunya), s'estrenarà el proper 28 de gener. A més a més, aquesta data coincideix amb el 25è aniversari de la seva productora, Els Films de la Rambla, amb la qual Ventura Pons ha realitzat més de vint de les vint-i-dues pel·lícules de la seva filmografia, recollint nombrosos premis i assistint als més prestigiosos festivals internacionals.

Per a la seva promoció a la xarxa, s'ha preparat una campanya anomenada "Save the cretins": una plataforma per a la salvació dels milers de cretins que ens envolten. Perquè… què seria un món sense cretins?

:: El tràiler de la pel·lícula es pot veure a
http://www.youtube.com/elsfilmsdelarambla
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails