Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 30 de desembre del 2010

Notícia :: Els millors del 2010 :: Rànquing 80grams

80grams tanca l'any 2010 amb un munt de propostes literàries en català. Entre totes les obres publicades en destaquem tres, les tres amb més vots recollits en tots els rànquings 80grams de l'any: bronze per Els jugadors de Whist, plata per Lluny de la ciutat i or per El somni de Farringdon Road.

La novel·la més votada per els seguidors de 80grams aquest 2010 ha estat la primera novel·la d'Antoni Vives El somni de Farringdon Road editat per La Magrana, que va recollir 35 vots al rànquing d'estiu. En segon lloc trobem Lluny de la ciutat d'Alicia Ventura Geis editat per CCG Edicions, que va recollir 21 vots al rànquing d'hivern. La tercera novel·la més votada aquest any ha estat Els jugadors de Whist de Vicenç Pagès d'Empúries amb 18 vots recollits també durant el ràquing d'hivern.

Altres novel·les destacades ens els rànquings del 2010 han estat Maletes perdudes de Jordi Puntí, Vénen turbulències de Sara Bailac, La llista de Laia Fábregas, La bellesa del diable d'Isidre Grau, No hi ha terceres persones d'Empar Moliner i Se sabrà tot de Xavier Bosch. Els 4 rànquings de 80grams d'aquest 2010 han recollit més de 200 vots, una participació molt superior a la del 2009. Us animem a seguir participant en els rànquings que su proposarem durant el 2011.

Moltes gràcies i bona lectura
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 comentaris:

  1. Al meu blog parlo de les lectures i relectures del 2010, si m'hagués de quadar amb una novel.la diria que és LA ZONA (La Breu) d'en Sergei Dovlatov

    ResponElimina
  2. M'han agradat molt "Brooklyn", de Colm Tóibín i "Tot el que tinc, ho duc al damunt", d'Herta Müller.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails