Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 4 de novembre del 2010

Activitat :: VI Seminari de Patrimoni Literari

Seminari sobre patrimoni literari i territori. La literatura i la dinamització de l'entorn
Data: 5 i 6 de novembre de 2010
Lloc: Badalona

L’edició d’enguany posa èmfasi en la reflexió sobre el paper que han de tenir les iniciatives literàries per incidir positivament en el territori més pròxim.

Per sisè any consecutiu l’associació Espais Escrits organitza, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, les sessions del VI Seminari de Patrimoni Literari seran el 5 i 6 de novembre a Badalona, a l’Espai Betúlia. Centre de la Paraula i les Lletres (C. Enric Borràs, 43 – 47). La inauguració, a les 10h, la faran Mateu Chalmeta, regidor de Cultura i Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Badalona; Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes i Anna Aguiló, presidenta d’Espais Escrits. La ponència inaugural, titulada La literatura i la dinamització de l’entorn, anirà a càrrec de Joaquim Molas, president d’honor d’Espais Escrits. El programa està dirigit a responsables de preservació i gestió del patrimoni, gestors culturals, tècnics de museus, administracions locals, centres d’interpretació, associacions culturals, espais naturals i estudiants de Filologia Catalana i Humanitats.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails