Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 7 d’octubre del 2010

Novetat :: Itinerari de tendresa

Itinerari de tendresa
Maria Carme Arnau
Bromera
Octubre de 2010
Poesia
Premi Ibn Hazm de Poesia de Xàtiva

Hi ha una veu més antiga que les paraules esclatant als ulls, vessant aquest desig al tacte de la pell, un riu de l’univers recorrent les venes, creixent dins el cos. Font de vida que germina en l’instant de l’abraçada o del somriure. No sé de quin gest es va fer la dolçor, però tots aprenem, un moment o un altre que l’estima no deixa de trucar al cor.
Aquest poemari és un cant a la tendresa, a la capacitat de donar tot allò que tenim de positiu dins nostre. Hi ha també el camí vital recorregut, les hores passades, el compromís posat al paisatge, a l'horta, al respecte i a l'estima a tot allò que ha format part de la nostra mirada.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails