Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Activitat :: Festival de poesia de Sant Cugat

Desena edició del Festival de poesia de Sant Cugat
Data: Del 17 al 24 d'octubre de 2010
Lloc: Sant Cugat del Vallès
Veure Programa

Enguany se celebra la desena edició del Festival de Poesia de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), deu dies d'activitats que tindran com a Poeta d'Honor Jordi Pere Cerdà.  D'aquesta manera i per fer l'efemèride, el festival allarga la seva presència als carrers del municipi vallesà fins el 24 d'octubre. El Festival torna amb una trentena d'activitats organitzades per l'Ajuntament de Sant Cugat i la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), juntament amb les libreries de la ciutat. Un dels actes més destacats tindrà lloc el dia 22, quan La Locomotora Negra farà una cantata de textos de Salvador Espriu a ritme de jazz amb el muntatge 'He mirat aquesta terra', que tindrà lloc al teatre-Auditori i comptarà a més amb la Coral Sant Jordi. El festival dedicarà una nit a alguns dels seus directors i Poetes d'Honor amb un recital en el qual participaran Àlex Susanna, Montserrat Abelló, Francesc Parcerisas, Vicenç Llora i Feliu Formosa, entre d'altres. Alhora, es recordarà Joan Maragall en l'any que commemora el 150 aniversari del seu naixement amb l'espectacle 'Com si entrés en una pàtria', que es representarà en el nou Teatre Mira-sol.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Adrià Targa és un jove poeta de Tarragona a qui aprecio molt. Penso que ens dóna i ens donarà molt bones obres, i que sigui per molts anys.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails