Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 8 de setembre del 2010

Notícia :: La Setmana del llibre en català torna a Barcelona aquest cap de setmana


Aquest cap de setmana s'inaugura la 28ena Setmana del llibre en català amb seu central de nou a Barcelona i coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. Del 10 al 19 de setembre el llibre en català serà el protagonista de centenars d'activitats culturals i lúdiques que es podran gaudir també a Sant Cugat, Lleida, i Girona.

Després de celebrar-se a Sant Cugat l'any passat per desavinences entre els organitzadors, la Setmana del llibre en català torna a Barcelona en un nou escenari, el Parc de la Ciutadella i amb dates noves, del 10 al 19 de setembre coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. La inciativa vol potenciar aquest any la seva part més lúdica, hi haurà concert, conta contes, debats, xerrades, presentacions de llibres, signatures d'autors, etc. Els organitzadors sembla que finalment s'han posat d'acord amb les dates i el lloc sobretot perquè al setembre es poden fer activitats a l'aire lliure, mentre que el febrer i el novembre era més complicat. No tothom ho veu igual, i alguns llibreters creuen que el setembre no és bona època per vendre llibres. Sigui com sigui, durant set dies el llibre en català serà el protagonista no només a Barcelona, sino també a Sant Cugat a Lleida i a Girona.

:: Consulteu el programa d'activitat de la Setmana del llibre en català
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails