Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 27 de setembre del 2010

Notícia :: El somni de Farringdon Road guanya el rànquing d'estiu de 80grams per un àmplia majoria

Ja s'ha tancat el rànquing d'estiu de 80grams amb un clar guanyador: Antoni Vives amb la seva primera novel·la El somni de Farringdon Road, que ha recollit el 45 per cent dels vots. El segon lloc del rànquing ha estat per la darrera novel·la d'Isidre Grau La bellesa del diable amb el 20 per cent dels vots. El rànquing d'estiu de 80grams proposava 5 novel·les catalanes editades aquest any i ha ampliat notablement la participació amb una vuitantena de vots.

®anquing d'hivern de 80grams

Poc a poc es confirma que els escriptors novells apunten fort i que algunes primeres novel·les s'estan convertint en fenòmens literaris. Així ho demostren els resultats dels últims rànquings de 80grams. Un primera novel·la torna a guanyar el rànquing d'estiu que ja s'ha tancat. Es tracta de El somni de Farringdon Road, una novel·la d'Antoni Vives que en la seva edició ja s'apuntava com una de les revel·lacions de l'any. Ha aconseguit prop de la meitat de vots del rànquing, en total 35, molt lluny de les altres novel·les proposades. Al segon lloc del rànquing amb 12 vots hi tenim La bellesa del diable, l'última novel·la de l'autor Isidre Grau que ens proposa un viatge als inferns interiors de dos personatges. Al tercer i quart lloc del rànquing s'ha produït un empat amb 11 vots per l'últim llibre de relats d'Empar Moliner No hi ha terceres persones i la novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi 2009 Se sabrà tot de Xavier Bosch. L'últim lloc del rànquing ha estat per Fora de lloc de Marta Cardona, una novel·la molt especial sobre l'emigració dels catalans a Anglaterra. 

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet. I recordeu que ben aviat començarà el Rànquing de Tardor 2010, amb noves propostes!!!
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails