Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 29 de setembre de 2010

Notícia :: El sector del llibre proposa un plà estratègic per afrontar els nous models de negoci en el marc del Liber 2010

El sector del llibre espanyol proposa un Pla Estratègic per afrontar els nous models de negoci. L'anunci s'ha fet en la inauguració del 'Liber 2010', la 28a edició de la Fira Internacional del Llibre.
El president de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE), Pedro de Andrés, ha anunciat la proposta d'un Pla Estratègic del sector del llibre per tal de reconvertir-lo i afrontar els nous models de negoci. Així ha arrencat 'Liber 2010', la 28a edició de la Fira Internacional del Llibre, que fins l'1 d'octubre aplegarà prop de 700 editorials de 14 països al recinte firal de Barcelona. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha dit que malgrat el sector editorial 'ha resistit bé' la crisi, cal que 's'instal·li en l'avantguarda de la crisi per tal de dirigir-la cap allà on convingui' i ha donat la benvinguda a la literatura de Puerto Rico, la convidada d'honor.
FONT: ACN
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails