Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 6 de setembre del 2010

Notícia :: Dilluns 13 de setembre es publica el tercer volum de les obres completes de Raimon Panikkar

Dilluns vinent l'editorial Fragmenta posarà a la venda el tercer volum de les Obres Completes del filòsof Raimon Panikkar, mort fa poc més d'una setmana. Per a Panikkar significava molt publicar tota la seva obra a Catalunya i en català.
'Pluralisme i interculturalitat', el tercer volum dels 18 que configuren les Obres Completes de Raimon Panikkar, uneix precisament els textos d'un dels grans temes de la seva trajectòria: el diàleg humà i l'interreligiós. Dilluns vinent les llibreries rebran els primers exemplars, dues setmanes després de la seva mort. El quart volum es publicarà al desembre, i els altres es publicaran a raó de dos per any. Actualment, les Obres Completes de Panikkar s'editen en català i italià, i s'està negociant la publicació en francès i anglès.
El filòsof i escriptor, Raimon Panikkar ha publicat al llarg de la seva vida més de 80 llibres en què ha defensat sempre el diàleg entre persones i religions, que van suscitar a més unes 30 tesis doctorals a tot el món. De pare hindú i mare catalana i catòlica, Panikkar va néixer a Barcelona el 1918 i va ser ordenat sacerdot el 1946. Nomenat doctor 'honoris causa' per les universitats de les Illes Balears, Tübingen, Urbino i Girona, també va rebre diversos premis, com la Creu de Sant Jordi de la Generalitat el 1999 o el Premi Espanyol de Literatura el 1961.
Font: Europa Press
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails