Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 13 de juliol del 2010

Notícia :: Tria Llibres, una editorial del segle XXI

Davant de la incertesa que viu el sector editorial, la millor sortida són les  idees noves. És el que van fer Guillem D'efak i Miquel Tuson dos amics que un dia van imaginar l'editorial ideal del segle XXI, una editorial on els llibres apareguessin en diversos formats (paper, ebook, audiobook), fent la impressió a demanda, sense distribuïdora pel mig i amb punts de venda a internet. El resultat va ser Tria Llibres, nascuda a finals del 2009, i que aquest vespre presenta quatre títols nous.

En total l'Editorial Tria té 9 llibres al seu catalèg. En va presentar cinc coincidint amb la seva inauguració el desembre de 2009: 'Paraules a la corda fluixa' de Jesús Tusón, 'Constitucionalisme a Catalunya' d'Héctor López Bofill, 'El cop de la Bala / A joc de daus' de Josep Lluís Roig, 'El poder i la fortor' de Jaume J. Pons, Pau Vadell i Joan Tomàs Martínez, i 'Memòria fòssil' de Bernat Nadal.
Aquest vespre en presenta quatre més amb novetats molt interessants. Publiquen el primer llibre que s'edita en tres formats alhora (paper, electrònic i audiollibre), el recull de poesia 'Vénen turbulències' de Sara Bailac. També publiquen el primer llibre de narrativa del seu catàleg, la novel·la de sis-centes planes 'Conta'm la veritat sobre l'amor' de Santiago Forné. També publiquen el primer títol en una altra llengua, en aquest cas el castellà, 'Los insaciables' de Jacob Grams. Tanca les novetats presentades avui el recull de relats 'IB6123 i altres contes' de Gerard Vilardaga.
Tria Llibres ven els seus llibres per internet, a través de la plataforma Publidisa (Publicaciones digitales S.A.) i de les webs de les llibreries Amazon, El Corte Inglés i la web mateixa de Tria Llibres. Tria Llibres és una associació que té un centenar d'associats, bona part dels quals es troba a València.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails