Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 16 de juliol del 2010

Especial :: Estius literaris 80grams

80grams et proposa 10 estius literaris perquè gaudeixis d'aquesta estació de l'any tant evocadora, amb la millor companyia. Llibres de diferents gèneres i diferents autors però amb un denominador comú: l'acció se situa principalment a l'estiu. Estius d'història, d'amor, de viatges, de família, de música, de descobriments, d'amistat i de secrets. Estius per a tots els gustos.Tria el teu estiu a 80grams!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


L'estiu de l'anglès

Carme Riera
Proa
2006
És una novel·la que ens atrapa des de la primera pàgina i no ens permet deixar-la fins al final.





La teranyina
Jaume Cabré
Proa
Reedició any 2000
La teranyina situa el lector a l’estiu del 1909, durant la Setmana Tràgica. En aquest complex escenari, Jaume Cabré teixeix el relat de les maquinacions d’una família d’industrials que es disputen el poder de la fàbrica i el control de la família.




El somni de Farringdon Road

Antoni Vives
La Magrana
Març de 2010
Una addictiva novel·la d'amor, d'aventures i d'acció traspassada pels acarnissats debats ideològics de la Guerra Civil Espanyola




Cròniques d'un mig estiu
Maria Antonia Oliver
Club Editor
2006

Conta la història d'un noi de poca edat que comença a treballar en una Mallorca on hi comencen a arribar turistes i gent més sofisticada, paraules noves, i una diferència brutal entre pobles-ciutat.

Diari d'una àvia d'estiu
Rosa Regàs
Planeta
2006

En este libro la autora comparte con nosotros sus vivencias estivales, el encuentro con sus catorce nietos, las divertidas anécdotas, los temas que van surgiendo: la naturaleza, el amor, la vejez, la violencia, la pobreza, la amistad... y sus reflexiones sobre la vida y el paso del tiempo.


Una vida en joc

Albert Salvador
Columna
Gener 2010
Una crònica apassionant de la Barcelona del principi del segle XX en forma de novel·la negra.



Tots tenim secrets
Carme Lafay
Cossetània
Maig 2010

Tots tenim secrets és una història de misteri ambientada al Baix Empordà i a Miami, en un entorn de vaixells i de mar, en un ambient de gent adinerada, superficial i egoista.



Un estiu a Borneo
Pilar Garriga
Barcanova
2007
En Martí, per qüestions familiars, ha d’anar a passar l’estiu amb la seva tieta Rosa, a Indonèsia. La Rosa és veterinària i treballa en una clínica, al costat de la selva de Borneo, on té cura de més de 180 orangutans, amb l’ajut de cent daiaks, els indígenes de l’illa.



Cinc cèntims d'òpera
Converses d'estiu entre dos amics
Marcel Gorgori / Roger Alier
Pòrtic
2002
L'òpera no és el meu ofici. Jo no sóc un cantant, no sóc un músic, no sóc un teòric, ni sóc un crític. Tot i això, estic molt content d'haver sucumbit a la temptació de xerrar sobre la història de l'òpera amb un mestre i amic. En les nostres converses s\'exposen alguns dels perquès fonamentals d'aquest gènere, servits des de la humanitat i la saviesa d'un dels seus protagonistes, i des de la curiositat i la passió de l'altre.

L'última resposta
Àlex Rovira / Francesc Miralles
Edicions 62
2009

Va ocultar Albert Einstein una fórmula capaç de canviar el destí de les persones?




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Que bè, gràcies! De fet també faré un repàs de lectures recomanades dies anteriors.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails