Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 29 de juny del 2010

Novetat :: Elogi de la passió pura

Elogi de la passió pura
Sebastià Serrano
Amsterdam / Ara Llibres
Juliol de 2010
Novel·la

Guanyadora del Premi Ramon Llull de 1990 i inexplicablement introbable durant més d’un decenni. Elogi de la passió pura és una novel·la avançada al seu temps, on la comunicació, la creativitat i les emocions es fonen en una història al voltant d’un esportista d’elit.

La tensió de la final de la Copa d’Europa d’Atletisme a Amsterdam, l’entrenament, penjant d’un fil, per als Jocs Olímpics de Moscou, l’inici a flor de pell i ple de descobertes de les relacions amb la Rosa o l’orgull il·lusionat per la publicació del primer llibre, són experiències que el protagonista, un atleta retirat de la competició, fa passar pel sedàs de la seva memòria. Un atleta que també es deu a l’arquitectura i la poesia, en la cruïlla de tres disciplines regides pel domini de l’espai i el temps, i a qui un daltabaix personal porta a cercar l’equilibri de la mà d’una dona especial i serena, la Sàlvia, d’un món totalment aliè al seu.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails