Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 19 de maig del 2010

Notícia :: Homenatge a Baltasar Porcel

Avui se celebra l'acte central de la sèrie d'homenatges que aquests dies es fan a la figura de l'escriptor mallorquí mort l'any passat sota el títol Homenatge a Baltasar Porcel 1937 - 2009. 'Retorn al mite d'Andratx' és el títol de l'acte d'aquest vespre que inclourà interpretacions teatrals, actuacions de dansa i lectures i que es fa al Teatre Auditori de Sant Cugat.
Aquesta és la proposta central d'una sèrie d'actes d'homenatge a Baltasar Porcel, preparades conjuntament per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. 'Retorn al mite d'Andratx' està feta a partir de tres peces teatrals de Baltaser Porcel ('El general', 'Romanç de cec' i 'El buscador de tresors') i té un epíleg basat en les narracions del llibre 'Difunts sota els ametllers en flor'. Abans de l'obra teatral el cos de dansa de l'Esbart de Sant Cugat oferirà 'Tres moviments per a un record'. I també hi haurà parlaments del conseller de Cultura Joan Manuel Tresserras i del batlle de Sant Cugat, Lluís Recoder.
Dins de l'Homenatge a Baltasar Porcel 1937-2009, trobem també la xerrada 'Parlem de Porcel', amb la intervenció dels escriptors Toni Sala i Emili Rosales i el testimoni personal de l'ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol, l'exposició 'Llegim Porcel', amb fotografies de Carles Domènec, i la lectura del llibre 'Difunts sota els ametllers en flor' amb Jaume Pla, Enric Majó i Aina Frau.
FONT: Vilaweb
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails