Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 15 d’abril del 2010

Notícia :: Rutes literàries pels parcs naturals catalans

Aquesta primavera podem gaudir de literatura i natura alhora amb les Rutes literàries pels parcs naturals que ha preparat la Diputació de Barcelona. De març a juny tots els interessats en aprofundir en la geografia i la cultura del nostre país poden conèixer l'entorn de cinc parcs naturals catalans.

Utilitzant la literatura com a fil conductor, l'objectiu d'aquestes rutes és apropar els espais naturals a un públic divers. Totes les sortides es fan a dos quarts d'onze del matí, tenen una durada d'unes dues hores i mitja i un preu de 3 euros. Abans de les rutes es lliurarà documentació de suport. El Parc del Garraf acollirà el dissabte 24 d'abril l'itinerari 'Vilanova i Víctor Balaguer', amb sortida des de la biblioteca Joan Oliva, situada a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Al Parc Natural del Montseny, el dissabte 8 de maig es podrà descobrir 'Poetes del Montseny. Literatura popular i culta'. La trobada, a la plaça Major de Viladrau. A prop del Montseny, als Cingles de Bertí, es farà la ruta 'Figaró-Montmany i el modernisme literari: Els sots feréstecs' el dissabte 22 de maig, amb trobada a la plaça Major del Figaró. 'Lola Anglada a Tiana' és el títol de la ruta del Parc de la Serralada de Marina, que es farà el dissabte 5 de juny. El punt de trobada és davant la Biblioteca Can Baratau, a la plaça de la Vila de Tiana. La darrera sortida serà el dissabte 19 de juny pel Parc Agrari del Baix Llobregat, on es podrà conèixer 'El patrimoni literari a la vora del riu i a la perifèria de Barcelona'. Els participants es trobaran a l'estació de Cornellà-Riera dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails