Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 7 d’abril del 2010

Notícia :: Màrius Serra i Sílvia Soler escriuran un relat en directe en un autobús i en una andana de metro

Els escriptors Màrius Serra i Sílvia Soler escriuran dijous 8 d’abril, els primers relats curts mòbils de la història, en directe, dalt d’un autobús i en l’andana d’una estació de metro, amb motiu de la presentació de la campanya de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), amb la col·laboració de Grupo Planeta i Grup 62, per promoure la lectura i l’escriptura entre les persones que fan sevir habitualment el transport públic.

El procés d’escriptura es desenvoluparà en dues sessions diferents i enllaçades, la de Màrius Serra en el trajecte d’un autobús de la línia 17 des de la seva terminal a Barceloneta (pg. Joan de Borbó-pg. de la Escullera), que més tard donarà el relleu a la de Sílvia Soler en una andana de l’estació de metro de Diagonal (L5). L’hora de partida del trajecte en autobús serà a les 10 hores i el punt d’arribada serà l’intercanviador de metro de Diagonal (L3-L5). Tan bon punt hagi acabat la presentació, cap a les 12 hores, l’escriptora Sílvia Soler començarà a escriure el seu relat curt fet a l’instant en una andana d’aquesta mateixa estació de metro decorada per a l’ocasió amb originals elements i paraules que donaran peu a la imaginació, al pensament, a l’expressió i al somriure dels usuaris. Aquests relats mòbils es penjaran el mateix dia a la web relatscurts.tmb.cat, al voltant de la qual gira la 4a edició del Concurs de Relats Curts de TMB, amb motiu de la diada de Sant Jordi, on fins al proper 25 d’abril es recullen i publiquen originals relats dels participants, sempre escrits d’una sola pàgina, en català o en castellà, sobre alguna història viscuda o imaginada en un autobús o al metro.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails