Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 5 de març del 2010

Novetat :. La mort i la paraula

La mort i la paraula
Carles Camp Mundó
Proa
Febrer de 2010
Poesia
Premi Carles Riba 2009

CONTRAPORTADA: La mort i la paraula és un llibre molt ambiciós d’un poeta amb una trajectòria llarga i amb una obra molt madura des d’un punt de vista humà, intel·lectual i artístic. El llibre guanyador del premi Carles Riba reviu l’experiència d’una malaltia greu, en un procés que arriba fins a la consciència i l’assumpció de la possibilitat de la mort. El llibre fa una reflexió profunda sobre la llengua i el discurs poètic, que intenten, amb les seves limitacions, donar sentit a la realitat i a la vida. Els poemes són un intent de crear un sentit d’estabilitat i permanència, sense aconseguir-ho del tot, perquè la vida és un flux que se’ns escapa. Carles Camps Mundó ha escrit un llibre contundent, on cada poema és, alhora, la peça d’un conjunt i una entitat autònoma que destaca pel seu contingut i el domini formal.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails