Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Notícia :: Inaugurada la Fira del Llibre de Frankfurt amb la Xina com a convidada d'honor

Ahir es va inaugurar la Fira del Llibre de Frankfurt 2009 amb la revolució digital com a protagonista. La fira d'enguany arriba amb la polèmica de la doble Xina: l'oficial com a convidada d'honor i la dissident, que també hi serà present.
La cancellera alemanya, Angela Merkel, i el vice-president xinès, Xi Jinping, van inaugurar ahir la Fira del Llibre de Frankfurt, que enguany té la Xina de convidada d'honor. La polèmica està servida perquè també hi són convidats escriptors xinesos dissidents, perseguits, exiliats, portats per editorials i associacions. La fira d'enguany també està marcada per la revolució digital i per la preocupació dels editors per la digitalització que està fent Google del contingut de les biblioteques públiques de tot el món. La Fira del Llibre de Frankfurt rep enguany 6.900 expositors de cent països. Entre aquests hi tornarà a ser l'Institut Ramon Llull per fomentar les traduccions del català a la resta de llengües del món. Segons que ha informat l'entitat, enguany ja tenen emparaulades una setantena de reunions amb editors (alemanys, americans, anglesos, argentins, brasilers, canadencs, europeus de l’est, francesos, israelians, japonesos, neerlandesos, nòrdics, portuguesos, turcs, etc.), i una desena amb institucions i festivals.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails