Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 24 de setembre del 2009

Novetat :: La força de l'amor

La força de l'amor
Carme Olmo i Jaume Cornellas - Editat per Jordi Cervera
Ara llibres
Setembre 2009
Divulgació

"La força de l’amor; quan l’amor és més fort que les adversitats, l’esperança i l’esforç poden fer realitat allò que sembla impossible"

SINOPSI: L’any 2002 en Jaume va patir un accident de moto i va quedar en coma. Patia un coma en grau 3 en l’escala de Glasgow, el més greu i, segons els metges, l’estat més irrecuperable de tots. La Carme, la seva dona, no va deixar mai de creure en la recuperació del Jaume, encara que això l’enfrontés, com de fet va ser, amb la seva família i amb els metges que tractaven el seu marit. Pels metges el cas del Jaume era irreversible! Avui el Jaume torna a anar en moto, a conduir, a esquiar... I és que la força de l’amor supera tots els murs, per alts que semblin. Aquesta és una història real que ja podeu trobar a totes les llibreries. A La força de l’amor, la Carme Olmo i en Jaume Cornellas, ens expliquen en primera persona, l’experiència d’una lluita amb tenacitat infinita.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 comentaris:

  1. Ja és veritat que sense l'amor... quin sentit podem trobar a la realitat? viure i no estimar acabraria sent una estranya forma passar els dies i de morir sense gaires floritures... A reveure!

    ResponElimina
  2. Qui ho ha dit que l'amor no pot amb tot...És l'esperança que ens queda en aquest món a vegades tant i tant complicat!!!

    ResponElimina
  3. Recomano la lectura d´aquest llibre, especialment per les persones que ho creuen tot perdut.

    ResponElimina
  4. el que costa és trobar el gran amor... jo no l'he trobat

    ResponElimina
  5. He plorat, he disfrutat i ara crec en que res es imposible. Quina força. Quin amor. No us ho perdeu. Disfrutares

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails