Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 10 de setembre del 2009

Novetat :: La cultura de la cobdícia

La cultura de la cobdícia. Les claus de la crisi econòmica a Catalunya
Francesc Cabana
Editorial Pòrtic
10 e setembre de 2009
Divulgació


SINOPSI: Llibre sobre les causes i les conseqüències de la crisi econòmica actual, amb el relat de casos concrets i pròxims i un to de denúncia moral Barack Obama va encunyar el terme “cultura de la cobdícia” per denunciar les causes de la crisi econòmica actual. Aquesta crisi ve a confirmar la teoria dels cicles econòmics. És a dir, com ja diu la Bíblia, hi ha anys de vaques grasses i anys de vaques magres. Aquesta teoria dels cicles s’havia posat en dubte darrerament per alguns economistes que parlaven d’un creixement continuat. Però Francesc Cabana sosté que els errors humans persistiran i que després d’aquesta crisi en vindrà una altra. Francesc Cabana es proposa explicar de manera clara les diverses crisis d’aquest segle i explicar amb anècdotes amenes i reveladores les causes i l’impacte de la crisi immobiliària i financera entre nosaltres. Aquest llibre, per tant, parla d’immobiliàries concretes, bancs concrets i noms identificables que viuen entre nosaltres. Amb la credibilitat de Francesc Cabana, un economista respectat per tothom.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails