Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 30 de setembre del 2009

Activitat :: Exposició Quanta, quanta poesia

Exposició
Quanta, quanta poesia

Data: de l'1 d'octubre de 2009 al 16 de gener de 2010
Lloc: Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda
Inauguració 1 d'octubre a les 19:30

“Quanta, quanta poesia!”, que es podrà visitar fins el 16 de gener de 2010, proposa un doble recorregut per fotografies d’espais coneguts del barri i per una selecció de versos dels poetes que al llarg d’aquest temps han estat presents al cicle temàtic: De Pensament, Paraula i Obra. La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda va obrir les seves portes l’11 d’abril de l’any 1999 com a Biblioteca de Districte a Horta-Guinardó. 10 anys al servei del barri oferint serveis i programacions culturals, amb el desig de convertir-se en el centre cultural de proximitat. Dintre aquesta tasca, la seva especialització en poesia, sovint ha estat -més enllà dels llibres i de les activitats que ha organitzat la biblioteca- l’excusa perfecta per intercanviar pensaments i emocions, un valuós espai de trobada pels veïns i veïnes del Guinardó. Amb aquesta exposició es donen per finalitzats els actes que ha estat programats al llarg de 2009 per celebrar aquests 10 anys plegats, 10 anys de poesia al barri.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Que interessant és aquesta activitat, llástima estar lluny i no poder anar-hi!
    Aquesta biblioteca fa un grapat d'activitats poètiques, totes elles interessants. Cal felicitar-los.
    Besadetes

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails