Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 31 de juliol del 2009

Notícia :: Destino editarà el novembre un recull de Baltasar Porcel amb un text inèdit de l'autor

Edicions Destino publicarà en català i castellà el mes de novembre vinent 20 peces mestres de Baltasar Porcel en l'obra El cel i la terra segons Baltasar Porcel, entre elles un text inèdit, el primer capítol d'una novel·la que havia de titular-se Els gegants.
Comencen a aparèixer els primers reculls de l'autor Baltasar Porcel mort recentment a Barcelona. Una de les més destacades és la de l'editorial Destino que publicarà el novembre El cel i la terra segons Baltasar Porcel. Es tracta d'un recull de 20 obres mestres de l'autor i un text inèdit, el primer capítol d'una novel·la que s'havia de titular Els gegants. La novel·la va quedar inacabada, però aquest capítol és un text madur i fascinant, revisat diverses vegades per l'autor, escrit en una llengua enlluernadora i que conté el pla de la novel·la sencera. El protagonista d'aquesta novel·la inconclusa és Joanot Colom, heroi de la revolta mallorquina del segle XVI contra l'Emperador Carles V, i el relat versa sobre la llibertat, el poder, l'individualisme, l'art i els mites.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails