Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 8 de juliol del 2009

Activitat :: Presentació La transparència del cigne

Presentació La transparència del cigne d'Irene Rico
Data: 9 de juliol de 2009
Lloc: Biblioteca Jaume Fuster
Hora: 19:00

Un bon dia, la Ma. Pau es desperta. És un dia qualsevol, però tot sembla haver canviat: no entén la llengua que es parla al seu voltant, ignora qui són les persones que la rodegen... Encara no ho sap, però fa mesos que dorm. Poc a poc descobrirà una realitat ben curiosa: la pintura que els homes han fet del món. I tornarà a aprendre el món, començant de nou la representació que és la vida. Anys més tard, en la solitud d’una habitació a Suïssa, la Ma. Pau escriurà un diari ben peculiar: el seu diari de mort.
Aquesta és la sinopsi de La transparència del cigne, l'últim llibre d'Irene Rico que es presenta a la biblioteca Jaume Fuster a càrrec de l'autora.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails