Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 2 de juny del 2009

Novetat :: El desordre de le dames

El desordre de les dames
Pepa Guardiola
Editorial Bromera
Juny 2009

SINOPSI: Susanna, una jueva montpellerina, es veu obligada a fugir de la ciutat. Segons la llei de l’època ha de tenir un tutor, i és per això que decideix anar a trobar el rei en Jaume per reclamar-li protecció contra els qui volen traure-li l’autonomia. El viatge comportarà la recerca de la pròpia llibertat i la de la família, fet que la porta a un periple per diverses ciutats en les quals trobarà altres dones que, com ella, no es deixen véncer pels entrebancs i s’arrisquen per tal d’aconseguir el somni que persegueixen. L’autora fa la primera incursió en la narrativa per a adults amb aquesta novel·la ambientada en plena conquesta de València. L’obra ens ofereix una perspectiva diferent d’aquest esdeveniment històric, valent-se de la seua sensibilitat com a dona, ens acosta les mirades anònimes dels qui també conformen la història dels pobles.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails