Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 16 de juny del 2009

Notícia :: Llibreta de Pequín, el primer llibre en català que surt exclusivament en format e-book

Edi.cat publica Llibreta de Pequín de Vicenç Partal, el primer llibre català exclusivament electrònic. Es tracta d'un relat autobiogràfic del que va viure i veure el periodista durant la revolta dels estudiants a la Plaça de Tiananmen.

La plataforma Edi.cat, formada per les editorials Angle, Bromera i Cossetània, han editat el primer llibre català que surt al mercat només en format e-book. Es tracta de Llibreta de Pequín un relat autobiogràfic del que va viure i veure el periodista Vicent Partal durant els dies que va durar la revolta dels estudiants a Pequín el 1989, ara fa vint anys. Partal treballava aleshores de reporter de política internacional per a TVE. Edi.cat és la primera plataforma en oferir llibres electrònics en català. Va posar els primers e-books en català a la venda a principis del mes d'abril, 9 títols ja editats en paper. Ara posa el primer llibre exclusivament electrònic a la venda a http://www.edi.cat/. Vicenç Partal presentarà Llibreta de Pequín divendres 19 de juny a les 11 del matí al Restaurant La Farga de la Gran Via de Barcelona.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 comentaris:

  1. se'm fa estrany. sense caure en el purisme, a mi el que m'agrada és tocar el llibre tal com el coneixe'm.

    suposo que serà sols qüestió de costums!

    ResponElimina
  2. òscar, he trobat un invent friki per a aconseguir que els e-books facin olor.

    http://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado/10678/olor-a-libro-de-verdad-para-libros-electronicos/
    Ja em diràs què.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails