Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 18 de maig del 2009

Novetat :: Testimoni Protegit

Testimoni protegit
Blanca de la Torre
Editorial Proa
21 de maig de 2009

CONTRAPORTADA: Què és la identitat? L’escriptor indi ST, condemnat per una fàtua islamista, fa temps que s’ho pregunta, lligat com es troba a una existència permanentment vigilada. Tot d’una, però, l’11 de setembre de 2001, la tragèdia al World Trade Center li obre la finestra del futur, la possibilitat de retrobar la llibertat perduda mitjançant un canvi d’identitat que li permetrà deixar enrere l’amargor dels darrers disset anys d’una vida amenaçada. Pocs minuts després de l’impacte del primer avió contra les Torres Bessones, un equip d’especialistes secrets, el GEFI, prepara contra rellotge, a cavall entre Londres i Washington, els protocols per fer morir ST en l’atemptat i ressuscitar-lo amb nova identitat, mesos després, com a professor d’una discreta universitat nord-americana. Però el preu que ha de pagar és molt alt: dir adéu al passat i apostar per un futur nou és una empresa massa radical. ST podrà jugar la partida fins al final? Amb l’estratègia narrativa dels millors thrillers, la primera novel•la de Blanca de la Torre sorprèn pel seu dinamisme, per la tensió i el misteri d’una temàtica diferent, per la seva intensitat com a novel•la d’amor i pel seu inefable final.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
:: Testimoni protegit al Club de lectura

2 comentaris:

  1. He llegit testimoni protegit i m'ha agradat moltíssim, m'ha atrapat des de la primera pagina. La tensiò narrativa es manté a un alt nivell, els personatges estan molt bè definits amb poquets però significatius trets i hi ha una profunditat de temes, reflexions, pensaments.. poc habituals en un moment editorial que no arrisca massa.
    Ana

    ResponElimina
  2. Estic al mig de la lectura d'aquesta novel·la. Bé, l'acabo de començar. M'està agradant molt. És d'aquells llibres que porten sorpresa a l'interior, et penses que només és una novel·la d'acció i et trobes amb uns personatges de molta envergadura. Hi ha una descripció de la vida d'una persona que s'imagina que és a punt de morir que no te desperdici. Ja veurem com avança, però d'entrada et dóna un subidón que no la pots deixar.
    Nora

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails