Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 19 de maig de 2009

Notícia :: Cataclic, un nou portal literari infantil

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el portal literari Cataclic, una plana web on els més petits podran trobar tota la informació sobre les biblioteques públiques catalanes, els llibres que tenen en catàleg i les activitats que s'hi fan. L’objectiu de Cataclic és promoure la lectura i les biblioteques entre el públic més jove.

Al Cataclic s’hi pot trobar la informació necessària per localitzar alguna de les més de 337 biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, com fer-se el carnet de lector, quines activitats organitzen les biblioteques, com trobar un document als seus catàlegs, etc. El portal incorpora a més deu jocs educatius en català per a diferents edats als quals es pot accedir des de qualsevol ordinador. Alguns d'aquests jocs tenen la peculiaritat que es poden complementar a la biblioteca amb activitats de foment de la lectura i s’acompanyen d’una guia didàctica per als usuaris, pares i mares, educadors, personal bibliotecari, etc. Amb Cataclic, els més menuts també poden començar a aprendre a catalogar la seva biblioteca particular mitjançant el programari La meva biblioteca.
Cataclic és un portal on s’aniran incorporant nous recursos, experiències, serveis i continguts que promoguin l’accés a la lectura i les biblioteques de la població més jove.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails