Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 25 de maig del 2009

Activitat :: Barcelona Poesia

Barcelona poesia del 21 al 27 de maig a Barcelona amb de 100 activitats repartides per museus, biblioteques, espais culturals i llibreries de la ciutat comtal. La tretzena edició d'una de les cites culturals més importants de l'any s'allargarà tota una setmana i hi participarant poetes, escriptors, actors i artistes de diverses disciplines.
Enguany, Barcelona poesia coincideix amb el cent-cinquantè aniversari dels Jocs Florals. El punt de partida de la setmana de la poesia és precisament el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona el dijous 21 de maig. A més, per commemorar l'aniversari del concurs literari es farà una exposició del 9 de juliol al 9 de gener de 2010 al Museu d'Història de Barcelona i Jordi Julià, D. Sam Abrams i Jordi Coca impartiran conferències.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails