Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 31 de maig de 2009

Gisela Pou

Gisela Pou (Castellar del Vallès, 1959) 

És llicenciada en Ciències Biològiques i màster en guió televisiu i cinematogràfic. La seva primera publicació va ser Barcelona: ecologia d'una ciutat, conjuntament amb Jaume Terrades i Margarida Parés. Fa dinou anys que es dedica professionalment al guió televisiu. Va participar en el naixement de la primera telenovel·la catalana, Poblenou, i ha estat en totes les altres produccions de TV3 fins a El cor de la ciutat. També és coautora de l'exitosa sèrie històrica Temps de silenci i en els darrers temps ha format part de l'equip de guió de Ventdelplà. Ha estat professora de màster de guionatge a la UIMP, és autora de contes infantils i juvenils i de dues novel·les per a adults: Soroll de fons (1989) i Sense la mare (Columna, 2008). Acaba de publicar El silenci de les vinyes. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails