Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 20 d’abril del 2009

Notícia :: Les previsions apunten que la crisi no afectarà aquest Sant Jordi

El Gremi de Llibreters de Catalunya és positiu i espera facturar 20 milions d'euros el Dia de Sant Jordi, una venda similar a la de l'any passat. El gremi creu que el principal enemic de la Diada no és la crisi, sino el mal temps, com cada any.
El proper dijous Dia de Sant Jordi prop d'un miler paradetes de llibres inundarant els carrers de les ciutats catalanes. El Gremi de Llibreters prepara la Diada amb optimisme malgrat la crisi, i creu que un any més facturarà prop d'un 10 per cent del total anual de vendes en només aquella jornada, igualant les vendes de l'any passat. Pel que fa a la previsió dels llibres venuts, el gremi creu que a banda dels títols principals de les llistes dels més venuts, aquest any tornaran a dominar les vendes els llibres d'autoajuda, els de bricolatge, cuina i els que reflexionen sobre la crisi econòmica. La principal preocupació dels llibreters és com cada any el mal temps.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails