Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 2 d’abril del 2009

Notícia :: Ja es poden comprar els primers e-books en català

A partir d'avui ja es poden comprar els primers e-books en Català. La plataforma Edi.cat, formada per les editorials Angle, Bromera i Cossetània, ha posat a la venda 9 títols de literatura catalana que es poden obtenir a través de la plana web www.edi.cat.

Edi.cat és la primera plataforma en oferir llibres electrònics en català. El portal www.edi.cat ens permet comprar als lectors, llibres electrònics de les tres editorials i conèixer totes les novetats del sector. Els e-books permeten un abaratiment del cost de cada llibre d'entre un 30 i un 40 per cent. Els llibres electrònics que avui s'han posat a la venda oscil·len entre els 8 i els 12 euros. A més aquest dies Edi.cat fa promocions per obtenir llibres a 1 euro.
Títols disponibles: Contra la fam i la guerra, Foc latent, La meva veritat, El col·leccionista de fades, El pou i el pèndol, Encara no m'estimes, El viatge de Rudy, Els borja, família i mite, Em dic Mireia, Vilaniu, 100 maneres de descobrir un crim.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
:: Notícies relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails