Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 27 d’abril de 2009

Notícia :: Idelfonso Falcones edita la seva segona novel·la després de l'èxit de L'església del Mar

A partir del 10 de juny ja podrem trobar a les nostres llibreries La mano de fàtima la segona novel·la d'Idelfonso falcones. En aquest ocasió l'advocat de Barcelona ha escollit la tragèdia del poble morisc per la seva segona incursió literària després de l'èxit de L'església del mar, que ha venut més de 4 milions d'exemplars a tot el món.

La mano de fàtima té com a protagonista un jove morisc de l'Andalusia del segle XVI, atrapat entre dues religions i dos amors, que busca la seva llibertat i la del seu poble. Amb aquesta novel·la Idelfonso Falcones ens porta de viatge per escenaris tan evocadors com les muntanyes de les Alpujarras o l'antiga ciutat califal de Còrdova.
Falcones torna doncs a la novel·la històrica després de l'experiència de L'església del Mar que fins ara a venut 4 milions d'exemplars a tot el món i ha rebut premis tant prestigiosos com l'Euskadi de Plata 2006, el Què Leer 2006, el premi fundació José Manuel Lara 2006, i el guardó italià Giovanni Boccacio 2007.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails