Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 23 d’abril del 2009

Especial Sant Jordi :: Activitats literàries de la Jornada

No et perdis cap de les activitats que s'han preparat a les principals ciutats catalanes per la Diada de Sant Jordi. Aquí tens un petit recull de les més destacades. Perquè no et perdis cap detall del Sant Jordi 2009.

:: Barcelona:

  • De les 11.00 i fins les 21.00: La Plataforma per la Llengua i vint-i-cinc entitats vinculades a la immigració presenten per Sant Jordi l'espectacle de fusió Detotarrel. Hi participaran intèrprets com Gerard Quintana, Beth, Jordi Garriga de la Troba Kung-Fú o Nour. La cita serà a la plaça Universitat de Barcelona.

  • Concert de Cesk Freixas al Centre Artesà Tradicionarius a les 22.00.

  • L’atri i els jardins de Mercè Rodoreda de la seu de l’IEC estaran oberts al públic, de deu del matí a cinc de la tarda amb parada de llibres i roses.

  • Lectura pública des del migdia fins al vespre de l’obra 'Incerta glòria', de Joan Sales a L'ateneu Barcelonès.

  • A la Rambla de Barcelona i a la Rambla del Raval: Paredetes de roses i flors, durant tot el dia. També hi haurà actuacions musicals, lectures, i jocs per la canalla.

  • Activitat literària "Homenatge al lector'', enguany homenatge a Carles Riba, i ballada de sardanes amb la colla Sardanista Sant Jordi a partir de les 16:30 de la tarda a la Plaça Sant Jaume.

  • Les activitats de la Diada al jardí del Palau Robert de Barcelona s’emmarcaran enguany en la campanya 'Llegir ens fa + lliures', dins del Pla de foment de la lectura de la Generalitat de Catalunya. S’hi podran trobar parades de llibres i roses .

  • Jornada de portes obertes a la Biblioteca de Catalunya, des de les 10 fins a les 19.30. A les 20.30, amb un preu especial d'11 euros, es podrà assistir a la representació que la companyia Laperla29 fa d'El rei Lear a l'antic Espai d'Arts i Oficis.

  • Lliurament de la 5a edició dels Premis Internacionals Terenci Moix 2009 al Gran Teatre del Liceu.

:: Girona

  • Visites guiades sobre la història de la biblioteca, els seus fons i serveis, les sales, el dipòsit i les activitats i cant improvisat a Girona de 18 a 20.

:: Tarragona

  • Paradetes de Roses i Llibres al Carrer. Concert de Sant Jordi amb el Cor Gaudí i el Cor Higini Anglès delConservatori Professional de Música de Reus i elCor Jove de l’Escola Municipal de Música de Tarragona. A partir de les 19:30.

:: Lleida

  • A l'Institut d'estudis Ilerdencs: Exposició bibliogràfica amb els llibres de l'IEI i les novetats editorials dels escriptors de Lleida, recepció de Sant Jordi a les 13.00 i conte infantil a les 17.30.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails