Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 10 de febrer del 2009

Notícia :: Es posa en marxa l'Oficina de l'Any Maragall que es celebrarà el 2010


L'Institució de les Lletres Catalanes ha posat en marxa l'Oficina de l'Any Maragall per coordinar les iniciatives i propostes al voltant del 150 aniversari del naixement del poeta el 2010 i el centenari de la seva mort l'any 2011.

L’Any Maragall és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes d’acord amb l’Associació familiar de Joan Maragall i Clara Noble, la Biblioteca de Catalunya - Arxiu Maragall i el món universitari i té com a objectiu promoure la memòria i fer créixer el coneixement de la personalitat i l’obra poètica i periodística de Joan Maragall. L’Oficina de l’Any Maragall queda ubicada a la seu de la ILC, al C/Portal de Santa Madrona, 6-8, 1a planta, de Barcelona. L’adreça electrònica de contacte és anymaragall@gencat.cat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails