Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 12 de gener del 2009

Premis Literaris Ciutat d'Alzira

INFORMACIÓ: Els Premis Literaris Ciutat d'Alzira estan organitzats per l'Ajuntament d'Alzira, la Universitat de València, la Mancomunitat Ribera Alta, el centre Alzira - València de la UNED i l'editorial Bromera. Fa dues dècades que s'otorguen i compten amb set categories : Novel·la (el més veterà), Premi Europeu de Divulgació científica, Bancaixa de Narrativa Juvenil, Narrativa Infantil Vicent Silvestre, Premi d'Assaig de la Mancomunitat de València, Premi de Poesia IBN JAFADJA i Premi de Teatre Palanca i Roca.

BASES: Totes les obres presentades han de ser originals i inèdites. S'han de lliurar a l'Ajuntament d'Alzira abans de l'11 de setembre i els premis es lliurarant a mitjans de novembre amb la tradicionals entrega de premis. Pel que fa a la dotació econòmica, les categories més ben dotades són la de novel·la, divulgació econòmica i narrativa juvenil amb 18.000 euros, seguides del premi d'assaig amb 10.000 euros, el premi de teatre amb 8.000, el premi de poesia amb 6.000, i en l'últim lloc el de narrativa infantil amb 4.000 euros.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ÚLTIMS PREMIATS EN NOVEL·LA:
2005: Viatge a contrallum. Eloi Sala
2006: Premi desert
2007: El meu germà Pol. Isabel Clara Simó
2008: El col·leccionista de fades. Josep Ballester
2009: La casa de gel. Joan Pons
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails