Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 13 de maig del 2014

Notícia :: Noves adaptacions de Victus

Victus tindrà aviat la seva adaptació al còmic i a dos jocs de taula i cartes. Norma Editorial i  La Campana publicaran la novel·la gràfica de la mà de Carles Santamaria i José María Beroy. En els jocs basats en el llibre els participants prendran la identitat dels protagonistes de l'obra, que es barallaran en els diversos escenaris del setge del 1714. Font: ACN.

Norma Editorial i La Campana publicaran a la primavera del 2015 de la mà del periodista i guionista Carles Santamaria i el dibuixant José María Beroy l'adaptació al còmic de la novel·la Victus (La Campana) de l'escriptor Albert Sánchez Piñol. Segons ha explicat Norma Editorial en un comunicat, Santamaria i Beroy estan treballant estretament amb Sánchez Piñol per portar a terme aquesta adaptació.
D'altra banda, Victus aviat també tindrà joc de taula i de cartes. Els personatges de la novel·la seran els protagonistes d'aquests jocs que sortiran al mercat al setembre. L'acció de la novel·la, protagonitzada pel coronel Martí de Zuviria, s'emmarca en la Guerra de Successió espanyola i sobretot al setge de Barcelona. Al joc de Cartes, els jugadors prenen la identitat dels protagonistes de l'obra, tant del bàndol que defensava Barcelona com de les tropes borbòniques, i en diversos escenaris del setge es barallaran per guanyar una guerra en què tot s'hi val i no se sap qui va amb qui. El joc ha estat adaptat pel filòleg i expert en jocs de taula Oriol Comas. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails