Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 14 d’abril de 2014

Notícia :: Els llibreters esperen igualar les vendes del Sant Jordi de l'any passat

Els llibreters esperen mantenir les xifres de l'any passat i vendre 1,4 milions de llibres per aquest Sant Jordi. El gremi recuperarà la classificació tradicional per deixar enrere la polèmica generada l'any passat a l'hora de decidir els títols més venuts. Font: ACN. 

El Gremi de Llibreters preveu vendre 1,4 milions de llibres aquest Sant Jordi, un xifra similar a la de les dues darreres edicions. El seu president, Antoni Daura, ha explicat a l'ACN que, tot i que la tendència general de vendes és a la baixa, Sant Jordi representa "un parèntesi". Així, esperen mantenir la facturació de l'any passat, que va ser de 18,3 milions d'euros, un xifra que representa entre el 5 i el 8 per cent del total de vendes anual. El Gremi vol deixar enrere la polèmica generada l'any passat a l'hora de decidir els títols més venuts i enguany recuperarà la classificació tradicional. Segons Daura, la narrativa, els llibres infantils i els títols mediàtics seran els més venuts aquest Sant Jordi. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails