Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 11 d’abril de 2014

Notícia :: Augmenta l'hàbit de lectura però disminueix la compra de llibres

Augmenta l'hàbit de lectura a Catalunya però disminueix la compra de llibres. El nombre de lectors creix un 3 per cent en els darrers quatre anys mentre que la venda de llibres baixa un 4,3 per cent. Font: ACN. 

Els lectors han incrementat en els darrers quatre anys a Catalunya en una 3,4 per cent, però les vendes de llibres han baixat en un 4,3 per cent. Això és el que es desprèn de l'informe que han presentat aquest divendres el Gremi d'Editors de Catalunya i l'Associació d'editors en Llengua Catalana. Un dels motius principals pels quals es dóna aquesta circumstància és l'augment del nombre de lectors en suport digital, un col·lectiu que segons les dades de l'estudi no acostuma a pagar pels continguts (més del 77 per cent admet llegir sempre de forma gratuïta). Pel president del gremi d'Editors de Catalunya, Daniel Fernàndez, el problema és estructural i resideix en la poca promoció de la lectura a nivell educatiu. 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails