Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 9 de gener de 2013

Notícia :: Saldo positiu de les llibreries catalanes, malgrat el tancament de Catalonia

El Gremi de LLibreters assegura que malgrat el tancament de llibreries com Catalonia, el saldo és positiu. Les pèrdues en facturació en el sector són del 20 per cent, en front del 40 per cent de pèrdues en altres activitats. 

Després del tancament de la llibreria Catalonia el Gremi de Llibreters s'ha fanyat a fer un comunicat per apaivagar una mica el pessimisme. El Gremi assegura que malgrat tot el saldo és positiu i que les pèrdues en el sector a causa de la crisi no són tan elevades com en d'altres. El Gremi assegura que el sector es troba en un moment complex on coincideixen diversos factors: relleus generacionals amb reptes estrictament sectorials, digitals i una crisi econòmica que es perllonga en el temps. Recalca que l'objectiu davant d'aquesta situació no és crear llibreries enormes, sinó llibreries adaptades al temps, a l'especialització, i a l'eficiència en la gestió. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Sempre m'entristeix quan una llibreria amb molta història darrera seu, tanca les seves portes definitivament.
    Encara que en el conjunt literari català no sigui una tragèdia a mi sempre em sembla com si una bombeta dintre meu s'apagués per sempre més.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails