Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 12 de setembre de 2011

Notícia :: Amazon desembarca a Espanya aquest dijous

Amazon arriba a Espanya el proper 15 de setembre. La llibreria virtual ha convocat els mitjans de comunicació a una roda de premsa el dia abans a Madrid per anunciar-los el que ells anomenen una 'cosa interessant', que segurament serà l'activació d'amazon.es. 

Tot i de moment només són rumors i especulacions i la companyia no ha confirmat ni desmentit res,  sembla ser que Amazon.es engegarà el proper dia 15 de setembre, aquest dijous, després que el propietari de la llibreria en línia nord americana, Jeff Bezos, ho anunciï en roda de prensa el dia abans a Madrid. Així ho asseguren la majoria de fons i mitjans especialitzants. També ha transcendit que, d'entrada, Amazon.es únicament vendrà llibres impresos, compactes, vídeos i productes d'electrònica de consum. De productes digitals, com ara ebooks, en distribuirà més endavant, probablement abans de Nadal. El catàleg d'Amazon.es contindrà obres en català, espanyol, èuscar i gallec.
Fins ara, les filials europees d'Amazon eren l'alemanya, la britànica, la francesa i la italiana. A la resta del món, fora dels EUA, té filials al Canadà, al Japó i a la Xina.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails